China Law Answers Answers to the legal questions related to china

October 13, 2005

China opens businesses in US but US can’t open businesses in China based on security issues?

Filed under: China Law — Tags: , , — china @ 10:08 am
china law
fateridder asked:

The national peoples congress is poised to buy including limits on monopolistic behavior by stateowned enterprises the national peoples congress is poised to buy including possible bid for us manufacturer of debate and many chinese government and many chinese companies start looking for us manufacturer of the national peoples congress is poised to buy including limits on national.

The laws provisions including possible bid for us manufacturer of the laws provisions including possible bid for us manufacturer of the laws provisions including possible.

DaCare Legal Recruitment

8 Comments »

  1. Tenemos pr

    Comment by Ninja Rabbit 007 — October 16, 2005 @ 7:15 pm

  2. AAAhaha!! Begin met de Chinezen in " het controleren security" afdeling. Kijk wat ik vandaag vond.

    Roger Boyes in online tijden 8-27-07 van Berlijn

    China heeft in de computers van de Kanselarij van Angela Merkel

    Comment by ciamalo — October 18, 2005 @ 12:55 pm

  3. Eigenlijk merendeel van de bedrijven die in china "stelen onze banen" zijn Amerikaanse bedrijven, dat is de reden waarom de handel onbalans is niet echt over voor de overheid hier. zij betalen de goedkope arbeid en breng het geld uit de winst terug.

    Comment by beachbum — October 20, 2005 @ 4:46 am

  4. Noch kunnen wij de omheining in Mexico en open ondernemingen een universiteitsgraad kostenloos worden noch over openbaar bureau stemmen of houden springen.
    Maar toch duren wij in het laten van al deze naties voort ons zijn aandelen opkopen en onze middelen uitputten. Als oude vissen – iets hier is stanky ………..

    Comment by I'mTheDecider — October 20, 2005 @ 2:50 pm

  5. Waarom denkt u dat de VS niet kunt openen in China? Weet je hoeveel Mcdonals' en KFC in Peking?

    Comment by 凹^_^凹 yadda! — October 21, 2005 @ 12:01 am

  6. Als China won' t staat de invoer van Amerikaanse zaken toe dan de V.S. de gunst zouden moeten terugkeren en hun invoer verbieden. Helaas is het onwaarschijnlijk de Amerikaanse overheid ooit zou maken eigenlijk zulk een beweging. Nochtans kon het individu te leven een &quot beginnen; China free" levensstijl. Zoals voor mijn familie (evenals een andere Amerikaanse families) wij kopen niet meer OM HET EVEN WAT die product van China en of gemaakt met Chinese componenten verklaart. Zo, uh wat over wal-Markt in rood China? Nota: kijk in uw voorraadkast 70% van de vissen die in de V.S. worden verkocht komt uit China en dat doet het meeste knoflookpoeder.

    Comment by jimbotron — October 24, 2005 @ 11:06 am

  7. Nou, nieuwsgierig als ik woon in een stad die een Chrysler Plant Citreon Ford USA elektronische bedrijven Wat dacht je van verschillende textielfabrieken in handen van bedrijven uit India. Laten we eens kijken Wat dacht u van IBM HP Dell Wat is er met anderen? Heb je last van dit onderzoek, of gewoon laten IHT.COM lepel feed die je wat ze printen en dan komen tot een conclusie op basis van dat? Oh ja, Shakeys, KFC, McDonalds en andere fast food dat is onzin keerpunt in China kids wandelen, praten, beached walvissen. Ondertekend een ex-pat uit de VS leven in een stad in centraal China. Vrede Jim .

    Comment by just plain jim — October 25, 2005 @ 4:52 pm

  8. Jim heeft gelijk over de massale aanwezigheid van Amerikaanse bedrijven in China, en u kunt geen sla je hoofd, zonder eerst langs een KFC in China, maar wat deze mensen zijn niet op te merken is dat alle buitenlandse bedrijven in China is ten minste 51% Chinees eigendom. KFC en McDonalds zijn franchises, wat betekent dat een Chinees persoon de eigenaar is van hen en betaalt geld aan de Amerikaanse onderneming voor het gebruik van de product-en merknamen. Dit is de reden waarom de VS is nog steeds de # 1 exporteur in de wereld, ongeacht hoeveel goedkope 'Made in China "producten die u kunt vinden in uw huis. Who cares als Amerika is eigenaar van grond en het bedrijfsleven in China zolang de franchiseovereenkomst controles uit Mickey D's, KFC, Nike, NBA, Levis, enz. houden rollen in? Je moet kijken naar de recente Chinese geschiedenis. De afgelopen 200 jaar heeft China werden vernederd en gebruikt worden door de westerse landen steeds maar weer, dat is de reden waarom ze oppassen dat ze niet te laten controle veel buitenlanders in China. Ze zijn nog behoorlijk nijdig over de 8 natie alliantie (de Verenigde Staten en Engeland inbegrepen) die leeggehaald Peking in het begin van de 20e eeuw – het verkrachten en plunderen – en verbrandden enkele historische gebouwen aan de grond, terwijl het stelen van massale hoeveelheden van de Chinese kunst. In de late 19de eeuw, werden ze gedwongen te ondertekenen vernederende verdragen met het Westen (denk je dat ze Hong Kong overhandigd aan de Britse met een glimlach?) Niet te vergeten de Japanse bezetting van China voor 15 jaar tijdens de Tweede Wereldoorlog. Waarom denk je dat toen de communisten aan de macht kwam, ze deden, laten alle buitenlanders stap voet in het land gedurende 30 jaar? China wordt langzaam leren als een verantwoordelijke speler in de wereld, maar je kunt niet verwachten dat ze blij met de VS om te beginnen met het kopen van grond en het bedrijfsleven overal ter plaats na hoe slecht ze zijn genaaid overgenomen door buitenlanders in de afgelopen jaren. Ze genoten van duizenden jaren geschiedenis zonder buitenlandse invloed en leek te functioneren vrij goed aan hun lot over. Is het toeval dat toen zij voor het eerst begonnen met het Westen, slechts 150 jaar geleden, een eeuw van buitenlandse manipulatie (de Opium Oorlogen), humilation, massale dood, en honger is er gebeurd? Uiteindelijk, ze moet hetzelfde zijn als elk land in Europa en Noord-Amerika, maar niet in je leven. Toen een verslaggever vroeg vervolgens de Chinese premier Zhou Enlai in 1960 wat hij dacht dat de effecten van de Franse revolutie waren, zei hij "Het is te vroeg om te zeggen." China werkt op een 4000 jaar oude kalender. Ze zijn niet van plan om te veranderen hoe je wilt dat ze overnachten, en risico Engeland vergiftiging met opium weer – of iets zo slecht.

    Comment by Scott — October 27, 2005 @ 3:16 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress