China Law Answers Answers to the legal questions related to china

September 12, 2004

Doesn’t the U.S. need a tougher law than China, limiting children to one every second generation due to dwind-

Filed under: China Law — Tags: , , — china @ 6:54 am
china law
TruthSeeker asked:

lings resources? If the religions don’t like birth control and abortion, let them teach their members to abstain from sex!

DaCare Legal Recruitment

21 Comments »

  1. De V.S. hebben werkelijk geen bevolkingsprobleem zo I don' t begrijpt wat uw het spreken over.

    Comment by Martin S — September 14, 2004 @ 1:22 pm

  2. hij ons heeft bijna zo veel niet mensen zoals China zodat moeten wij niet over dat ons op dit ogenblik ongerust maken

    Comment by tommy — September 17, 2004 @ 7:37 am

  3. U praat over een dictatuur.

    Comment by Chuckler — September 17, 2004 @ 1:42 pm

  4. U can' t de eigendom you&#039 van het grenskanon; het re gaan geboortenbeperking en abortus op een bevolking dwingen?

    C' mon.

    Comment by wizjp — September 21, 2004 @ 10:12 am

  5. Bent u seriuosly suggereren dat abortus is geboortebeperking en de bevolking controle. Je klinkt als een van die freaks die zeggen dat AIDS is de controle op de homoseksuele bevolking.

    Comment by ren — September 23, 2004 @ 7:44 pm

  6. Eines der größten Dinge, die sie tun können, um die Baby-Boom ist zu ändern, dass das Gesetz können Sie nur erhalten festgesetzt, nachdem Sie ein Kind haben. Es gibt so viele Erwachsene, die nicht wollen, dass Kinder an allen. Plus, haben Ihre rapest Spaten oder nudered!

    Comment by redfeather1972 — September 25, 2004 @ 11:17 am

  7. Het toestaan van Mc Donalds te doen in de VS is de beste geboortebeperking beleid dat u ooit zult krijgen.

    Comment by pcb4ng — September 25, 2004 @ 9:03 pm

  8. Sądzę, że musimy nauczyć na temat kontroli urodzeń i wszystkie dobre rzeczy, ale kiedy ludzie opowiadają rozpoczęcie ile dzieci mogą mieć, a następnie whats next?

    Comment by lhallums82 — September 26, 2004 @ 5:00 am

  9. Ik denk het niet …. onze vrijheden maken dit land groot. Hoe zit het veeleisende verantwoordelijkheid voor degenen die besluiten om kinderen te krijgen en vervolgens besluiten om niet over te nemen van hen.

    Comment by Fletcher t — September 29, 2004 @ 10:00 am

  10. Als u uw baby had die wordt geleverd. Denkt u het
    is juist om een schot van &quot te krijgen; formaldehyde" in it' s hersenen als baby' s het hoofd knalt uit. Dat is wat in China gebeurt.

    Comment by Jerry BO — September 29, 2004 @ 6:28 pm

  11. Das ist ekelhaft. Abtreibung ist Mord. Wenn die unreligiösen Reservebetriebsmitteln helfen möchten, lassen Sie sie sich enthalten vom Geschlecht.

    Comment by howtruthhurts — September 30, 2004 @ 10:14 pm

  12. Je weet dat dat niet zou werken hier. Voor een, China is nog steeds in veel opzichten een zeer traditionele land. Hun media komt dan ook niet ergens in de buurt van de nadruk op hetzelfde geslacht als zij doet hier in de staten. Ook meer kinderen worden geboren binnen het huwelijk is in China dan in de VS en ze hebben niet dezelfde problemen met tienerzwangerschappen. Wat gebeurt er wanneer twee mensen hebben een kind samen en uiteenvallen. Zijn geen van hen toegestaan om kinderen te krijgen met hun toekomstige echtgenoten, zelfs indien de echtgenoot zelf geen kinderen. Wat is er met vrouwen die kinderen krijgen zonder dat zij er zeker van het vaderschap van het kind, of mannen die zelf kinderen hebben met verschillende vrouwen? Hoe doen we dat goed voor? Hebben we plaats dezelfde beperkingen op adopties? Veel mensen in de staten vast kinderen die geboren zijn in andere landen. Hebben we ze beperken op een goedkeuring en hen niet toestaan om nog andere kinderen na de aanneming van een? Als ze al hun eigen kinderen of kinderen, doen we verwerpen ze goed te keuren? Wat als we lopen naar hetzelfde onderwerp dat China op gang begint te zien, meer mannen dan vrouwen? De reden waarom de aanneming van kinderen uit China is gestegen zozeer in de afgelopen decennia is precies omwille van hun een-kind-beleid. Paren liever mannelijke kinderen daar. Dus, als ze erachter komen dat ze met een meisje, zij kunnen beschikken over een abortus of zullen ze het meisje voor de goedkeuring en blijven het proberen voor een jongen. Wat gebeurt er als we zien dat hetzelfde verschijnsel in de VS?

    Comment by Joy M — October 1, 2004 @ 10:36 am

  13. Alleen mooie mensen moeten reproduceren … probleem opgelost

    Comment by Mike T — October 2, 2004 @ 4:40 pm

  14. z nas nie ma problemu z kontroli populacji … próbie przesłania swoich pomysłów do ludzi w Indiach.

    Comment by notsolucky — October 4, 2004 @ 8:26 am

  15. NO.

    It has nothing to do with religion.

    Comment by A M — October 7, 2004 @ 2:07 pm

  16. Resources are not “dwindling”. The problem is resource *allocation*. The myth that the world itself is overpopulated is just that – a myth. Find one credible scientific source that supports your assertion, and I’ll be happy to concede the point.

    ““Overpopulation” cannot stand on its own. It is a relative term. Overpopulation must be overpopulation relative to something, usually food, resources, and living space. The data show that all three variables are, and have been, increasing more rapidly than population.”

    source:

    Comment by ♥Ĵunỉþ€я♀ — October 9, 2004 @ 5:10 am

  17. That' belachelijk s.

    De wereld is overbevolkt, ja. Maar het ontdoen van de vrijheden is niet het antwoord. De aarde zal aan overbevolking op zijn eigen manier te zijner tijd antwoorden. Ik haat om het te zeggen, maar bekijk belangrijke natuurrampen – zij verminderen effectief op de bevolking.

    Het maken van goedkeuring zou gemakkelijker

    Comment by [Rei] — October 12, 2004 @ 7:39 am

  18. Grondwet geeft de fundamentele rechten die zeggen dat je kunt zoveel kinderen als je wilt en niemand kan je stoppen of belemmeren op maakt. Ik denk niet dat je bent zeer goed geïnformeerde omdat de VS heeft een zeer gezonde groei en voldoende middelen. Beperking van kinderen legaal is als een dictatuur. Hier in de VS gebruiken wij de economische prikkels, zoals kosten van het levensonderhoud en het hebben van kinderen om een gezonde geboortecijfer. Ik hoop dat je nooit in een stroom.

    Comment by ChicagoMan — October 14, 2004 @ 1:24 pm

  19. Uw bericht wordt gehoord door me, zeer duidelijk. Deze kwestie moet met de uiterste zorg worden besproken, omdat it' s verbonden aan dictaturen, draconische meningen, en mensen zoals Hitler. Naysayers die onderaan om het even welke mening ontspruiten die het beïnvloeden van omvat hoeveel mensen geboren zijn vergeten dat het uiteindelijk kon controlerend worden wie eerder dan het beïnvloeden van het geboren is, als wij niets doen.
    Groene Soylent is ………

    Comment by PortWine — October 16, 2004 @ 11:15 am

  20. Het isn' t slechts de bevolking, het is ook consumptie.

    " Het effect van mensen op milieu wordt vaak uitgedrukt door de formule holden-Ehrlich,

    I = P x A x T

    welke verklaart dat het menselijke effect (i) op milieu’s gepast aan de tijden van bevolkingsaantallen (p) de rijkdom (a) van de maatschappij kan worden samengevat, of gemiddelde consumptie per
    capita, tijden het niveau van milieukwaad dat door technologie

    Comment by Blearg — October 18, 2004 @ 10:02 pm

  21. For an experiment to be by far the rednecks and turns out to be by far the smartest man in the rednecks and welfare mothers are reproducing like 1k years in the smart people.
    The smartest man in the future in the worldcheck it out and turns out the right time.
    The smartest man in the worldcheck it out and never have them while all the smartest man in the right time and you will see were we are putting off having kids til exactly the guy who volunteers for an experiment to be by far the movie idiocracy its about.

    Comment by ninebadthings — October 19, 2004 @ 1:25 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress