China Law Answers Answers to the legal questions related to china

August 27, 2004

300 Bibles confiscated in China and Christians wont leave Airport until they’re returned?

Filed under: China Law — Tags: , , — china @ 3:49 pm
china law
Sparkey asked:

The Christians were not clearly informed of China 's laws regarding religious material … but laws are laws, the time everyone is informed of them or not. – It 's not the fact that these are the Bible, rather the amount of bibles is the problem: 300 of them. It is worth the difficulties that are causing Christians to get their bibles or rear … Christians should simply accept the loss, the house fly and buy the new bibles. – To me, come home and the new purchase would be the right thing to do. What do you think?

DaCare Legal Recruitment

16 Comments »

  1. If they’re leaving the country, I don’t see why China can’t give them back to them. Or are they not leaving yet? I say China should give them to them on their way out, therefore there would be no problem.

    Comment by Mr. Stiggo — August 30, 2004 @ 3:06 am

  2. Ik juich hen toe, maken zij een goede keus. De firma van de tribune voor God.

    Comment by Peter Griffin — September 2, 2004 @ 2:03 am

  3. Grappig is dat niet overal op het nieuws …

    Comment by Freddy — September 2, 2004 @ 6:16 pm

  4. Ik zou het geld op het feit dat de Vison Without Borders leden waren er DELIVER bijbels aan de Chinese …… ze waren niet hun eigen persoonlijke bijbels. Veel andere "zonder grenzen" groepen hetzelfde doen. Dat is hun MO. U kunt er zeker wisten ze het recht.

    Comment by justagirl — September 4, 2004 @ 1:32 pm

  5. I think they should stay over there and keep trying to get their bibles back. The longer it takes the better.

    Seriously? They should feel lucky they aren’t in jail for violating the laws of their country.

    Comment by Schmook The Zombie Christ — September 5, 2004 @ 9:56 pm

  6. De bijbels zijn dime dozijnen, tenzij één een Gutenberg was dan zij niet het document waard zijn waarop zij gedrukt waren.
    De christenen zijn niet gekend voor hun verstand.

    Comment by ? — September 7, 2004 @ 9:42 am

  7. 300 religieuze mensen reizen naar China, zonder enige kennis van de lokale wetgeving met betrekking tot godsdienst? Onwaarschijnlijk. Klinkt alsof ze de visserij op dat "Ik word vervolgd!" gevoel weer. Dat wil zeggen, als dit waar is, want je geeft geen link naar de bron.

    Comment by Acid Zebra of the Evos — September 7, 2004 @ 6:57 pm

  8. Ik zou het niet schelen of het was 10.000 bijbels. Het punt is dat de mensen in China weten niet wie Jezus is. Veel van hen willen leren en omdat ze niet beschikken over de vrijheden die we hebben in Amerika, ze worden gedwongen om dingen te doen in het geheim. De bijbels moet worden toegestaan, zodat ze kunnen leren. BTW – Als u geen christen, waarom kan het je schelen? Heeft u behoefte aan iets te loeien de christenen over? Krijg een leven. Nog beter – pick-up een bijbel.

    Comment by TheOne — September 10, 2004 @ 8:50 am

  9. China sollte die Rückkehr Bibeln zu diesen Christen. Es sei denn, natürlich China Pläne verteilen sie auf ihre eigenen Landsleute? Dies ist zweifelhaft. Aber wäre nicht wunderbar, wenn diese in China lesen Sie die beschlagnahmten Bibeln und wurde gespeichert? Wow, die wirklich etwas!

    Comment by zoril — September 11, 2004 @ 8:16 pm

  10. De wetten van een land zijn de wetten van een land. Als zij in Saudi-Arabië waren gegaan, zouden de Bijbels in beslag genomen zijn en als zij in Pakistan met een kunstboek waren gegaan, dat in beslag zou genomen zijn.

    Al dan niet de mensen geloven dat dit punt heilig is is onbelangrijk. Als zij Sikh met een heilige dolk waren geweest en door de douane van de V.S. bij de luchthaven gegaan, zou dat eveneens in beslag genomen zijn.

    Comment by sirimore_the_mage — September 14, 2004 @ 9:24 am

  11. China drukt hun versie van de Bijbel. De overheid die is. Vele mensen hebben geen Bijbels omdat de Chinese overheid een zo veel jaar slechts drukt. De enige toegestaan om die Bijbels te hebben zijn de gesanctioneerde kerk. Die manier kunnen zij de kerk controleren. zo denken zij!

    Ik geloof dat die Christenen die bij de luchthaven zijn doen wat in hun harten is. Ik laat hun besluiten aan hen en God over.

    Comment by ? — September 15, 2004 @ 3:42 pm

  12. Violaron las leyes del país que estaban adentro. They' re ese afortunado ellos didn' t consigue arrestado. Piensan probablemente they' la re persecución que consigue señala rechazando irse. Según el CNN, los ciudadanos chinos pueden comprar y poseer las biblias tan it' s no como si they' re buenas noticias airosamente que traen a una gente opresa que no tiene ninguna otra manera de leer la literatura cristiana.

    Comment by lainiebsky — September 17, 2004 @ 9:47 pm

  13. Ich sage ya jetzt; keine Möglichkeit sie bekommen 'em zurück, es sei denn, die chinesischen Beamten beschließen, werden extra schön und stellen Sie sicher, sie zurück zu ihrem Ursprung, aber ich Zweifel, dass. China sind nicht gerade bekannt für ihre entspannte Einstellung zu rechtlichen Fragen. So scheint wie Christen könnte es durchaus eine ganze Weile.

    Comment by Vincent K, Atheati mad scientist — September 20, 2004 @ 9:37 am

  14. Ik zou persoonlijk miljoenen Bijbels willen zien die aan China worden geleverd, echter, China ben een soevereine natie en wij moeten hun wetten eerbiedigen. Mijn begrip van deze situatie is dat China juist bericht vereist alvorens de goedkeuring zal worden verleend. Deze missionarissen deden hun thuiswerk niet en ontvingen geen voorafgaande goedkeuring van de Chinese Overheid. Ik zou eenvoudig de in beslag genomen bijbels verbeuren en zou aan God bidden dat die bijbels in de handen van de bevolking zouden krijgen.
    De god zegent u… Vrede.

    Comment by Cybertoothedkat — September 21, 2004 @ 8:14 pm

  15. Het echte verhaal: De vraag naar de Bijbel is sterk gestegen in China, in een tijd waarin awesome economische groei is het testen van het land trouw aan de communistische leer. Met ingang van vandaag meer dan 60 miljoen Bijbels rollen van de pers van China's alleen toegestaan uitgever, Amity Printing. De publieke sfeer is feestelijk en fanfare. En ze gingen naar mensen die wilde dat ze slecht. Dat is de vraag in China voor bijbel dat Amity Printing kan nauwelijks gelijke tred houden. Begin volgend jaar zal zij verhuizen naar een nieuwe, veel grotere fabriek aan de rand van de oostelijke stad Nanjing. De Chinese bevolking te vinden die zij nodig hebben om aan hun spirituele behoeften, op zoek naar geluk voor de ziel. The Times (een zeer betrouwbare bron ):…

    Comment by Tiki's Friend — September 22, 2004 @ 1:14 am

  16. Iedereen weet dat China een communistisch land. Het is geen verrassing de regering nam deze bijbels. Ze zullen waarschijnlijk niet worden teruggestuurd, maar wat dan nog, toen in Rome …… Zij moeten niet hebben geleid tot het bijbels daar weten heel goed dat de Chinese regering niet zou toelaten. * Freddy, het was op het nieuws, dat ik wanneer ik voor het eerst gehoord.

    Comment by paintedhorse30 — September 24, 2004 @ 3:53 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress